Afbeelding

Persoonsberichten.nl: berichten plaatsen én reageren

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het plaatsen van geboorte-, felicitatie- en rouwberichten kan voortaan in onze krant én op internet. Nieuw in ons aanbod is www.persoonsberichten.nl. Je kunt voortaan zelf online dergelijke berichten plaatsen. Wil je het ook in onze krant plaatsen? Dan nemen we contact op en helpen we verder.

Persoonsberichten.nl is een landelijke website die door DeMooiKrant Nederland speciaal is ontwikkeld voor alle MooiKranten. Hierop kun je een belangrijke gebeurtenis in je leven delen met anderen, die op die speciale vreugde- of verdrietmomenten gepast kunnen reageren. Denk hierbij aan geboorte, jubileum, diploma, rijbewijs, huwelijk, maar ook een overlijden of nagedachtenis.
Het traditioneel plaatsen van een bericht in één van de verschillende dagbladen kost al gauw enkele honderden euro's. Dat is erg kostbaar, zeker als je bedenkt dat het bericht alleen de abonnees van het gekozen dagblad bereikt, een aantal dat jaarlijks steeds verder afneemt.
De leesdichtheid van onze krant is enorm,  iedereen in het dorp krijgt de krant huis-aan-huis en je persoonsbericht krijgt een speciale plek in de krant. Als je laat weten dat je het persoonsbericht in onze krant wilt plaatsen, neemt de redactie daarvoor contact op. Ter introductie is het plaatsen van het bericht online voorlopig gratis.
Persoonsberichten.nl zorgt er via internet voor dat de berichten direct in te voeren en te raadplegen zijn, actueler kan niet. Verder blijft de informatie via internet veel langer te raadplegen. Iedereen kan die berichten direct raadplegen,  zonder inlogprocedures, en voor het plaatsen heb je ook geen account nodig. Je kunt een (eigen) foto of afbeelding toevoegen en iedereen kan reacties plaatsen op een bericht.