Kerngroep in nieuwe poloshirts, gesponsord door de Rooyse Autobedrijven.
Kerngroep in nieuwe poloshirts, gesponsord door de Rooyse Autobedrijven.

Thema Zevensprong 2017 bekend

Algemeen

Sint-Oedenrode - De voorbereidingen voor de Zevensprong 2017 zijn in volle gang. De kerngroep wil daarom alvast een tipje van de sluier oplichten. Het thema van komend jaar is "De Zevensprong 2017: Superhelden in actie!" De Zevensprong 2017 vindt plaats van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli 2017

Na ruim 20 jaar voorzitter te zijn geweest, vindt de huidige voorzitter het tijd om het stokje door te geven. Dus zoekt de kerngroep een nieuwe voorzitter die de Zevensprong kan leiden. Voorzitter zijn van de Zevensprong is vooral een erg leuke hobby waar je heel veel plezier aan beleeft!

De Zevensprong zoekt een persoon met een aantal kwaliteiten: Je houdt er van om een groot evenement te organiseren voor de doelgroep: kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar; Een herkenbaar persoon in de Rooise gemeenschap die het gezicht van de Zevensprong kan zijn. Hierbij draag je het doel van de Zevensprong altijd positief uit; Je bent communicatief vaardig en weet personen op de juiste manier te benaderen. Dat is voor kinderen heel anders dan voor vrijwilligers, ouders of sponsoren; Je bent een teamspeler die de mensen van de kerngroep elk op zijn/haar waarde beoordeelt en daarmee een optimale teamprestatie mogelijk maakt; Je hebt een gezonde dosis humor, een flinke hoeveelheid energie, een flexibele opstelling en gestructureerde aanpak; Je bent uiteraard van onbesproken gedrag en toont volledige betrokkenheid bij de stichting.

De afgelopen jaren zijn een aantal taken van de voorzitter herverdeeld binnen de kerngroep zodat de rol van voorzitter wat duidelijker is geworden. Wil je weten wat de taken zijn? Neem dan contact op met De Zevensprong. De huidige voorzitter zal nog een paar jaar meedraaien zodat de nieuwe voorzitter goed kan worden ingewerkt. Iedereen die interesse heeft kan zich opgeven via info@zeven-sprong.nl Je mag voor informatie of vragen ook bellen naar Martin van Hastenberg: 06-22461100 (graag na 17:00 uur)