Afbeelding

Kerstmarkt bij Kentra24

Algemeen

Sint-Oedenrode - Kerst is weer in aantocht en Kentra24 willen jullie alvast in de kerststemming brengen. Kentra24 is een verslavingskliniek voor jongeren onder de 24 jaar, gevestigd op de Schijndelsweg. Na het succes van de afgelopen jaren organiseert Kentra24 ook dit jaar weer een kerstmarkt.

Op de mooie locatie van Kentra24 is er op 16 December de jaarlijkse Kerstmarkt. Er zijn diverse kraampjes waar wat te eten en te drinken te koop is. Ook zijn er kraampjes waar kerstartikelen en producten gekocht kunnen worden. Deze kerstartikelen zijn gemaakt door de jongeren, in samenwerking met de vrijwilligers van het Damiaancentrum. U koopt dus iets unieks. Naast deze kraampjes is er ook het een en ander te doen binnen de muren van het gebouw. Natuurlijk is de kerstman aanwezig die graag de tijd neemt om even met u of de kinderen op de foto te gaan. Er zal zeker voor de kleinere kinderen iets te doen zijn in de sportzaal. En ze krijgen natuurlijk iets te eten en te drinken. Er is op bepaalde tijden ook een rondleiding door het gebouw met een van de medewerkers. Door middel van het tv programma Anita wordt opgenomen heeft u misschien al een kijkje kunnen nemen in de kliniek, maar in het echt is het wel degelijk mooier. Bent u wel eens langs het klooster gefietst of gewandeld? Nu is het ook mogelijk om binnen een kijkje te nemen. Bent u al eens op onze kerstmarkt geweest dan weet u hoe leuk het hier kan zijn en wilt u mogelijk nog een keer deze ervaring hebben.

Laat u niet weerhouden door het weer, want mocht het weer te slecht zijn dan houden we de markt voor een groot deel binnen. Voor een stuk muzikale omlijsting zorgt onze huisband en DJ. Zij hebben diverse moderne nummers ingestudeerd en ook een kerstnummertje zal te horen zijn. De kerstmarkt is op 16 December van 18.00 uur tot 21.00 uur bij Kentra 24 aan de Schijndels weg 46 in Sint-Oedenrode.