Afbeelding

Makkelijk lopen: ook in Gezondheidscentrum de Meierij

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Verschillende hulpverleners binnen de 1e lijn werken in het Gezondheidscentrum (GC) de Meierij nauw met elkaar samen om patiënten en cliënten een zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden.Zo ook de praktijk voor Podotherapie Makkelijk  lopen.

Eigenaresse Marloes Goossens is trots op haar plekje binnen het GC.
Al ruim 7 jaar is Marloes werkzaam binnen zorgcentrum Odendael te Sint-Oedenrode als allround podotherpeut met als specialisatie 'de diabetische voet'. 
Marloes is tevens mede-eigenaresse van 9 praktijken, gelegen tussen 's Hertogenbosch en Breugel. De 6 collega podotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme.
"Makkelijk lopen staat net zoals het GC voor vakbekwaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede communicatie"  zo vertelt Marloes. "We hebben steeds meer kwaliteiten binnen ons team zoals de sportpodotherapeut. Ook bij patiënten met sportklachten is samenwerking met andere disciplines belangrijk. Binnen het GC is het als paramedicus mogelijk om korte en duidelijke lijnen te hebben met andere professionals. Een telefoontje is zo gepleegd en een mailtje zo gestuurd, maar hoe fijn is het om op het moment dat er iemand in je praktijk binnen zit, je even bij een collega aanklopt. De patiënt wordt meteen gezien door bv de (sport)podotherapeut en een fysiotherapeut. Er volgt een overleg en het therapieplan wordt meteen opgesteld of aangepast." 

De laatste hand wordt gelegd om de ruimte te voorzien van behandelstoel, podoscoop en een voetenscanner. Vanaf begin december zullen de deuren van podotherapie 'Makkelijk lopen" ook in het GC open staan. Samen met collega en sportpodotherapeut Imke Couteaux zal Marloes zowel op Odendael als in het Gezondheidscentrum de Meierij meerdere dagen per week aanwezig zijn. 

Helaas stond in de krant het verkeerde telefoonnummer gemeld. U kunt een afspraak maken via  073-5470019 of www.makkelijklopen.nl

Afbeelding