Afbeelding

Ruil zondag uw Rooi2000 spaarkaart om en krijg 100 punten cadeau!

Algemeen

Sint-Oedenrode - Heeft u een Rooi2000 spaarkaart? U weet wel, dat rode pasje waar u punten op laat zetten als u iets koopt in Sint-Oedenrode? Die pas vervalt vanaf aanstaande zondag 11 december. U kunt die dag uw pas gratis omruilen op het Kerkplein tijdens de Winterbraderie van 11.00 tot 17.00 uur. Sterker nog; u krijgt ook nog eens 100 punten cadeau!

De Rooi2000 spaarkaart wordt vervangen voor de vernieuwde Natuurlijk! Sint-Oedenrode klantenkaart. Het spaarsysteem op zich blijft hetzelfde. Bij de deelnemende winkels (die vindt u in deze krant) kunt u punten krijgen. Deze punten kunt u ook weer inleveren als u bij één van deze deelnemende winkels iets koopt. Die kortingen kunnen flink oplopen. Hoe meer u koopt, des te meer korting u krijgt!
Het aantal deelnemende winkels zit weer in de lift nu het systeem gemoderniseerd is. Alle deelnemende winkeliers hebben van initiatiefnemer Rooi2000 een tablet gekregen om de punten te kunnen innen en uitdelen. Daarnaast is het spaarsysteem voortaan ook te hanteren via de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode, die inmiddels bijna 2000 keer gedownload is. Wilt u de app gebruiken? Vraag dan een nieuwe spaarkaart aan, scan deze in met uw app en u hoeft nooit meer het pasje mee te nemen als u boodschappen gaat doen. De winkelier kan met de tablet de code in uw app inscannen. Dat is gemakkelijk!

Wilt u op de vertrouwde manier verder sparen? Dat kan natuurlijk ook. Ruil uw oude pas om voor een nieuwe. Aanstaande zondag staat er op het Kerkplein een team voor u klaar om dat te bewerkstelligen. Maak daar gebruik van en krijg 100 punten cadeau!