Afbeelding

Een gezellige Winterbraderie: Natuurlijk! Sint-Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 11 december wordt in het altijd gezellige centrum van Sint-Oedenrode wederom de jaarlijkse Winterbraderie gehouden.

Deze winterse editie van de succesvolle Rooise Jaarmarkt staat garant voor een gezellige middag uit voor jong en oud. In het centrum van Sint-Oedenrode zullen kooplieden uit het hele land hun spullen uitstallen. Het assortiment varieert van kleding en schoenen, tot snoep, wenskaarten en drogisterij artikelen. Uiteraard mogen ook de kramen met heerlijke etenswaren niet ontbreken. Voor de kinderen zijn er dit jaar weer diverse leuke attracties. Gedurende de dag zullen diverse muziekgezelschappen optreden in het centrum, waaronder het kerstmannenorkest. Natuurlijk zijn ook de plaatselijke winkeliers en de horeca deze dag gewoon geopend. Kortom, voor een gezellige middag uit met het hele gezin moet u op 11 december natuurlijk! In Sint-Oedenrode zijn.

De Winterbraderie vindt plaats in het centrum van Sint-Oedenrode en is geopend van 11.00 tot 17.00uur. Parkeren en toegang zijn gratis. De organisatie is in handen van winkeliersvereniging Rooi2000.