Will en Ans tonen trots hun verkregen oorkonde.
Will en Ans tonen trots hun verkregen oorkonde.

Oranjevereniging neemt herdenkingen over van gemeente

Algemeen

Sint-Oedenrode - Tijdens een laatste gesprek met de gemeente Sint-Oedenrode en de Oranjevereniging is overeenstemming bereikt betreffende de organisatie van de 4 en 5 mei viering en Remember September in Sint-Oedenrode.

In een zeer prettig verlopen gesprek waarbij burgemeester Maas werd bijgestaan door mevr. van de Pasch - die de organisatie voorheen op zich nam namens de gemeente - kwamen de partijen snel tot een positief besluit.
Voor de Oranjevereniging is het een drukke periode omdat 4 en 5 mei zo kort op de organisatie van Koningsdag valt. Maar de Oranjevereniging gaat haar uiterste best doen om beide momenten op een waardige manier vervolg te geven, zo spraken de aanwezige leden van de Oranjevereniging zich uit.  
Door de toegezegde medewerking van oud-bestuursleden Will en Ans van der Linden, die al wat langer bij de 4 mei viering betrokken zijn, zal dit zeker lukken. Na afloop van de bijeenkomst kregen Will en Ans ieder een oorkonde uitgereikt door de burgemeester. Deze oorkonde behoort bij de zilveren Oranjespeld die ze eerder kregen bij hun afscheid van de Oranjevereniging.