Afbeelding

Veel aanmeldingen MooiRooi nieuwsflash

Algemeen

Sint-Oedenrode – Wilt u ook een push-bericht op uw telefoon ontvangen van de meest belangrijke en 'hete' nieuwsfeiten en Sint-Oedenrode? Ongeveer driehonderd mensen hebben zich al aangemeld voor de MooiRooi nieuwsflash via de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode.

Sinds de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode enkele weken geleden een update heeft gehad, is er veel verbeterd. De look and feel is nog mooier geworden, er zijn betere functies in terechtgekomen, de spaarkaart van Natuurlijk! Sint-Oedenrode is geïntegreerd en meer wandel- en fietsroutes zijn toegevoegd. Een belangrijke toevoeging is daarnaast de MooiRooi nieuwsflash.

Bijvoorbeeld: er is een nieuwe burgemeester gekozen voor Meierijstad. Dat is een urgente melding waardig. Of stel je voor dat er een flinke bedrijfsbrand is. Ook dan is een snelle en unieke melding op zijn plaats. Het gaat dus alleen om de belangrijkste en meest nieuwswaardige nieuwsfeiten. Via de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode is het mogelijk om een dergelijk pushbericht te ontvangen. Heb je de app al? Dan vraagt hij of je de nieuwsflash wilt installeren. Je kunt hem altijd aan of uit zetten. Heeft u de app nog niet? Download hem dan en meld je direct aan voor het pushbericht. Zo blijf je altijd op de hoogte van het heetste nieuws.

Heeft u vragen over de app? Bel dan naar Fruitcake Studio: 0413-820285