Rhode en Erp spelen gelijk

Sint-Oedenrode - In een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd, met twee hardwerkende ploegen, vielen twee prachtige doelpunten in de eerste heft. In de tweede helft was de wedstrijd in evenwicht, werd opnieuw hard gewerkt, maar werden er geen kansen gecreëerd. Derhalve had na de wedstrijd iedereen vrede met de uitslag, beide teams verdienden één punt..

In het eerste half uur was Rhode de betere ploeg en kreeg ook kansen om op voorsprong te komen.Een knappe kopbal van Geert Oerlemans ging rakelings langs in de vijfde minuut, In de vijftiende minuut een grote kans voor Martijn van Boerdonk, met een fraaie redding voorkwam de Erpse doelman de 1- 0.. Nauwelijks een minuut later knalde Paul Smeets op de kruising. Het was wachten op de voorsprong van Rhode, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Een mooie aanval werd met een knappe kopbal afgerond, doelman Paul van Heesch was kansloos.Iedereen ging er vanuit dar hiermede de ruststand was bepaald. Maar goed doorzetten van Bas van Kuringen die met een strakke voorzet Mart Kruseman bereikte, betekende de verdiende gelijkmaker in de vijfenveertigste minuut..

Na de rust zagen de toeschouwers eenzelfde speelbeeld, twee ploegen die streden voor de winst, maar nauwelijks scoringsmogelijkheden creëerden Het spel golfde op en neer en de wedstrijd bleef spannend tot de laatste minuut..Maar verder dan een hard afstandsschot van Bas van Kuringen, dat de keeper met de nodige moeite redde, kwam Rhode niet. Erp bleef ook de aanval zoeken,maar ook dat leverde geen scoringsmogelijkheden op.Na negentig minuten floot de goed leidende scheidsrechter Martens uit Luyksgestel voor het eindsignaal en kregen beide ploegen wat zij verdiend hadden: één punt.