Afbeelding

Internetcafé zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Op de website www.welzijndemeierij.nl wordt een overzicht gepresenteerd waar allerhande vacatures te vinden zijn in uw eigen omgeving. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Het Internetcafé is op zoek naar vrijwilligers
Het Internetcafé is op zoek naar enthousiaste en deskundige vrijwilligers die hun team kunnen komen versterken. Het doel van het Internetcafé is om ouderen kennis te laten maken met de nieuwe digitale mogelijkheden. Een groep van ongeveer 20 deskundige vrijwilligers helpen de mensen hierbij graag in een ongedwongen sfeer. Houdt u van computeren en zou u dit graag willen overbrengen aan anderen, neem dan contact met ons op! Werktijden zijn in overleg, het Internetcafé is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van: 9.30 - 10.30 uur en 11.00 - 12.00 uur en op donderdagavond van 19.00 - 20.00 uur en 20.15 - 21.15 uur. (vacaturenummer: 10776)

Vrijwilliger gezocht ter ondersteuning bij het doen van boodschappen
Voor een jongeman van 34 jaar met PDDNOS zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ondersteuning wil bieden in het doen van boodschappen. Het gaat hier niet om het sjouwen, maar juist om ondersteuning bij contacten. Interpreteren van lichaamstaal van anderen is soms erg lastig, de vrijwilliger zal hierbij ondersteunend zijn. Werktijden zijn eenmaal per week en in overleg. (vacaturenummer 17312)

Vrijwilliger gezocht om samen leuke dingen te ondernemen
Een mevrouw uit Sint-Oedenrode wil graag een vrijwilliger (V) die samen met haar leuke dingen kan ondernemen zoals winkelen, terrasje zitten, erop uit gaan. Zij heeft een beperking dus het is belangrijk dat de vrijwilliger hier op in kan spelen. We zoeken een rustig persoon, die niet bazig of streng is en begripvol is. Die haar behandelt als een volwassene maar haar niet overschat. Zij heeft epilepsie, maar heeft bijna nooit aanvallen. Als ze er een heeft, hoeft de vrijwilliger niks te doen. Mevrouw rookt wel (niet binnen) en is 46 jaar. (vacaturenummer 17313)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).