Afbeelding

Uitslag prijsvraag Oldtimerbeurs

Algemeen

Sint-Oedenrode - Ronkende motoren, oververhitte knalpijpen en fel gekleurde oldtimers. Wanneer u deze combinatie tegenkomt, dan kan er alleen maar sprake zijn van Hot Rods. Wilt u het met eigen ogen zien? Dat kan, want in het weekend van 22 en 23 oktober is in het Autotron Rosmalen weer de Internationale. U kunt daar bij zijn, want onder de lezers van DeMooiRooiKrant verloten we ook dit keer weer vijf keer twee toegangskaartjes voor deze beurs.

Als u ons kon vertellen dat de meeste Hot Rods uit de periode 1920-1950 stammen, dan maakte u kans op de kaartjes voor het Autotron. De onderstaande deelnemers aan de prijsvraag wisten het juiste antwoord en kunnen de toegangskaarten tot en met komende vrijdag af komen halen op het kantoor van DeMooiRooiKrant aan de Heuvel 17.

1. Ben Geerts
2. Monique van Berkel
3. Henk van Kilsdonk
4. Frans Fransen
5. Dick van de Kaa

Wist u het antwoord niet of is uw inzending niet getrokken, maar wilt u toch naar deze beurs. Op zaterdag en zondag is de Internationale Oldtimerbeurs op Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt €12,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.