Anouk en Kim vd Ven
Anouk en Kim vd Ven

Kim en Anouk vieren dertig jaar Vennotex

Algemeen

Sint-Oedenrode - De tweelingzussen Kim en Anouk van de Ven zitten inmiddels alweer tien jaar in de zaak. Het bedrijf bestaat dit jaar echter al dertig jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden.

"Al van jongs af aan helpen wij mee in de winkel. Onze ouders hadden op dat moment de winkel al in Nijnsel. Hoewel dat op de Kienehoef vanuit het woonhuis opgestart is. Mijn moeder is begonnen met textiel-party's aan huis. Dat liep al na korte tijd zo goed dat de ruimte een probleem werd. Een hobby werd in dit geval een bedrijf. Daarna heeft mijn vader zijn baan opgezegd en zijn onze ouders samen aan een uitgebreidere collectie begonnen. Onze naam Vennotex is afgeleid van de achternamen v.d. Ven, Nooijen en de verkoop van Textiel," aldus Anouk.

Inmiddels zijn Anouk en Kim alweer tien jaar de verantwoordelijke krachten achter het bedrijf. "We hebben het ontzettend naar ons zin en het is iedere keer weer een uitdaging om de mooiste en fijnste collecties uit te zoeken. Op dit moment verkopen wij ook het merk Rivièra Maison. Dit verkopen we ook via het internet, zelfs naar het buitenland. We kunnen meedoen met de grootste acties waardoor het soms voor de helft van de prijs te koop is.

De tweelingzussen hebben het erg naar hun zin binnen het bedrijf. "Wij hebben alles altijd samen gedaan. Dat gaat ons nog steeds goed af," aldus Anouk. De dames willen nog één ding meegeven. "Het wordt weer kouder buiten en dat betekent voor veel mensen dat er weer naar de kwaliteit van de dekbedden gekeken moet worden. Op dit moment zijn er verschillende leuke aanbiedingen van veelal Nederlandse kwaliteitsmerken. Kom gezellig eens langs in de winkel aan de Nijverheidsweg.