Afbeelding

Word jij het nieuwe teamlid van The Electrics?

Algemeen

Sint-Oedenrode - First Lego League (FLL) is een (internationale) wedstrijd voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. De kinderen bouwen met Lego Mindstorms een robot en via de computer programmeren zij de robot. Een keer per jaar is er een officiele wedstrijd (in Eindhoven) waarbij teams strijden om de meeste missies door de robot uit te laten voeren. Ieder jaar is gekoppeld aan een ander project. Daarnaast demonstreert het team tijdens de Techniekmiddagen op Mariendael hun vorderingen met de robot.

Ons team The Electrics is in september weer gestart. Wij komen elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur bij elkaar in Cultureel Centrum Mariëndael om te bouwen en programmeren.

Vind jij het leuk om te programmeren, samen te werken of ben je juist goed in creatief denken en wil je graag nieuwe dingen leren, dan ben jij misschien wel ons nieuwe teamlid. Loop gerust een keer binnen om te kijken of je het leuk vindt of kom gewoon een keer meedoen. Men is ook nog op zoek naar ouders die als coach het team willen begeleiden en die daarvoor komend schooljaar ingewerkt willen worden. Technische kennis van het programmeren is handig maar zeker niet noodzakelijk. Mocht je belangstelling hebben of meer informatie willen dan kun je contact opnemen met Cultureel Centrum Mariëndael (0413-474031).