Weer geen punten voor MHC Heren 1

Sint-Oedenrode - Heren 1 speelde dit weekend een uitwedstrijd tegen MHC Rosmalen. Rosmalen is dit jaar gepromoveerd naar de 1e klasse en is een directe concurrent van Heren 1.

De mannen van Sint-Oedenrode speelden in de eerste helft goed. Het team had veel balbezit en kon geregeld op de helft van Rosmalen spelen. Tot echt grote kansen leidde het echter nog niet. Ook Rosmalen kon goed mee in het spel en dat leidde tot enkele snelle uitbraken met kansen. Zo ging het spel een tijdje op en neer. Maar richting het eind van de eerste helft scoorde Rosmalen de 1-0. Rooi ging de rust in met een 1-0 achterstand. Ook in de tweede helft speelde Heren 1 goed. Met veel meer balbezit en verschillende kansen aan Rooise zijde. Maar geen van allen ging erin. Ook de drie strafcorners voor Rooi resulteerden niet in doelpunten. De eindstand bleef dan ook bij 1-0 voor Rosmalen. Er was goed gehockeyd en flink gestreden maar uiteindelijk ging heren 1 zonder resultaat op huis aan. Komende zondag speelt Oedenrode de thuiswedstrijd tegen het goede Oss. Alle support is meer dan welkom.