Afbeelding

Seniorendag in Odendael

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het seniorenorkest Dommelvolk te Sint-Oedenrode houdt op woensdag 19 oktober voor Rooise senioren een middag- en avonduitvoering met muziek, zang en voordracht in "de Ontmoeting" van Odendael. Seniorenorkest Dommelvolk is er wederom in geslaagd een zeer aantrekkelijke voorstelling aan te bieden, mede dank zij de sponsors Lionsclub en Rabobank.

De middagvoorstelling begint om 13.30 uur en de avondvoorstelling om 19.30 uur. Bij binnenkomst krijgt iedereen, bij inlevering van het entreebewijs, twee consumptiemuntjes. In de pauze wordt een kleine versnapering aangeboden. De toegang tot de Ontmoeting zal zijn aan het begin van de biljartzaal en zal niet eerder geopend zijn dan 12.45 uur 's middags en 18.45 uur 's avonds. Vanaf vrijdagmiddag 7 oktober worden de entreekaarten verkocht à € 5,= in Grandcafé van Odendael zolang de voorraad strekt. Grandcafé is open van 10.00 tot 22.00 uur.

's Middags en 's avonds treden op:  Seniorenorkest Dommelvolk Sint-Oedenrode, Zangduo Lydia en Bertine uit Sint-Oedenrode, Tonpraoter Rob Verschuren uit Sint-Oedenrode komt ook dit jaar weer terug en zijn verhaal gaat over: Opa en oma gaan verhuizen en muziekgroep Rooise BLUF bestaande uit 6 personen presenteren hun repertoire  dat bestaat uit liedjes uit de jaren 60/70 tot hedendaagse feestnummers.