Afbeelding

Op de koffie bij...

Algemeen

Sint-Oedenrode - Cijfers wijzen uit dat artikelen over ondernemers en bedrijven behoren tot de best gelezen artikelen van DeMooiRooiKrant en MooiRooi.nl. Wist u dat maar liefst 87% van de advertenties in DeMooiRooiKrant gelezen wordt? Wellicht is de nieuwe rubriek Op de koffie bij dan ook iets voor u…

Een artikel in de krant en op internet zorgt voor ultieme promotie van uw bedrijf.  Het ideale is dat DeMooiRooiKrant voor een redacteur en fotograaf zorgt. Wij komen 'op de koffie' en maken een ultieme presentatie.
Ook de opmaak van deze advertorial is in goede handen bij DeMooiRooiKrant. Deze krijgt u altijd ter goedkeuring aangeboden vóór plaatsing. U wordt dus helemaal ontzorgd!
Tot 1 januari 2017 bieden we de halve pagina aan voor: € 350.- excl. 21 % BTW incl. opmaak en evt. logo's of foto's. Tegen zeer gunstig tarief kunnen wij uw advertorial ook doorplaatsen naar een of meerdere kranten uit het Mooi-concept.
Uw prachtige artikel wordt GRATIS geplaatst op www.MooiRooi.nl en daarmee GRATIS op de mobiele site met GRATIS koppeling naar Twitter en Facebook. Kortom, u komt in het gehele mediacircus voorbij!!
Interesse? Bel of mail met: 0413- 479322 • redactie@demooirooikrant.nl

DeMooiKrant Media BV
Kantoor: Heuvel 17, 5492 AC Sint Oedenrode
Postbus: 28, 5490 AA Sint-Oedenrode
Tel: 0413-479322 Fax: 0413-476942
Gedrukte media: www.demooikrant.nl
Online media: www.mooisites.nl