Afbeelding

Olland Kermis bij café d'n Toel

Algemeen

Olland - Nog twee dagen en dan barst het feest los in de kermistent bij Café d'n Toel in Olland. We knallen de kermis in vanaf 20.00 uur met DJ Kicken bekend van "ain't no party like an alcoholic party!!" Ook doet hij deze avond een promo-tour met klopfer, een lekker shotje waar twee prachtige promo-dames mee rond gaan!

De Band Meuk en Dj Willy
Wie kent ze niet, de band Meuk, de meest gevraagde band in de feesttenten van Nederland. Gewapend met stevige gitaren in combinatie met een vrolijke trekzak brengt deze band een combinatie van eigen werk en de grootste hits van hun helden, zoals Jovink, BZB, Rowwen hèze, WC-experience, Mooi Wark, Pater Moeskroen, Normaal en vele anderen. Optreden is op zaterdag 24 september.

Dansmiddag voor ouderen
Op zondag de 25e houdt café d'n Toel een dansmiddag voor ouderen. Dit is een heel nieuw evenement en de Rooise DJ Eef Brouwers komt de plaatjes draaien. Met een leeftijd van in de 70 is hij de oudste dj van Sint-Oedenrode.
Vanaf 19.00 uur is het tijd voor (H)Olland got tallent en feest Dj Joost. Deze avond komen we met iets wat helemaal nieuw is! Professionele muzikanten (die met alle grote artiesten uit Nederland al hebben opgetreden) komen deze avond bij elkaar op het podium om muziek te maken voor jong en oud! Ook kan je deze avond zelf een liedje mee zingen of spelen. Niks is te gek deze avond!!

Matinee middag en Hollandse avond
Maandag is het tijd voor de Matinee en Hollandse avond met Dj Jordy van Kessel. Vanaf 13.00 uur gaan we weer van start en zal weer zoals altijd een dolle boel zijn bij d'n Toel ook zal Zanger Bas langs komen om een gezellige noot te zingen die middag. Vanaf 20.00 uur Hollandse avond met div. optredens, zoals Mario Mulder (bekent van bloed zweet en tranen) en wat dacht je van "Zum Spab" drie knotsgekke artiesten die elke feesttent, kroeg etc. op zijn kop zetten... En wie kent hem niet John Kagie en nog veel meer deze avond !!

Laatste dag kermis
Dinsdag is de laatste dag van onze kermis. De band Fam. de Bryun (bekend van the orignals) en Dj Willy komen langs. Deze band stond ook al tijdens Carnaval in Olland en daar hebben ze zo de sfeer omhoog gehaald dat Café d'n Toel ze weer naar Olland laat komen. Muzikanten van de Crazy Piano's in Scheveningen komen naar Olland toe! Je kan deze avond jouw favoriete muziek aanvragen op de kaartjes die overal op tafel liggen en ze zullen het spelen voor jullie. Dit mag je niet missen!!