Afbeelding

Op jacht naar de prins: jong geleerd, oud gedaan

Algemeen

Sint-Oedenrode - De vierde tip van het nieuwe carnavalsduo doet me deugd. Ze vieren carnaval met de oudjes en met de jeugd. Uit ervaring weet ik dat de prins van Papgat en z'n gevolg alle inwoners van Papgat gaan bezoeken in hun regeerperiode. Odendael kan zich op meerdere bezoekjes verheugen en de kinderen op de scholen worden ook zeker niet vergeten. De jeugdtent in Rooi is een begrip in de wijde omtrek. Daar wordt carnaval gevierd met de allerjongste en ook de al iets wat oudere jongeren. Het vieren van carnaval wordt ze met de paplepel ingegeven.

Tip 4: Ze vieren carnaval mi jong en oud

In veel carnavalsclubs zijn ook jongere en oudere leden vertegenwoordigd. Zou de Neije zich bemoeien met de organisatie van een kindermiddag bij één van die clubs? Of de kaartavond voor de wat oudere leden? Geweldig zou het zijn als het een prins wordt uit 3 generaties echte Papbuiken. Vierde hij altijd al carnaval met zijn vader en is zijn zoon nu ook door het carnavalsvirus besmet?

Carnaval is in ieder geval voor alle leeftijden. Jong geleerd is oud gedaan.

Puzzel 4:

Los de rebus op. Het eerste woord komt weer van pas bij het oplossen van de Bonus-puzzel.

Was dit de gouden tip en denkt u te weten wie de Neije en zijn adjudant gaan worden, stuur dan een berichtje aan de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Gerard van de Koevering: vdkoevering@kpnmail.nl. Bent u de eerste die beide namen correct inlevert, dan ontvangt u van het nieuwe koppel een geweldig aandenken.