Afbeelding

Roois Wijnfestival

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Serviceclub Sint-Oedenrode houdt op zondag 16 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur het eerste wijnfestival van Sint-Oedenrode. Nog nooit eerder presenteerden vijf wijnhandelaren uit Sint-Oedenrode en omgeving hun wijnen.

Uit maar liefst zes landen zult u verschillende wijnen proeven. Van rood tot wit, van meer toegankelijk tot zeer bijzonder. Laat uzelf meevoeren in de wereld van de wijn en geniet ondertussen van een bijpassend hapje en muziekje.

Het Roois Wijnfestival vindt plaats in het prachtige Kienhoef bij de Helden van Kien. Bij goed weer proeven we buiten, en anders gaan we gezellig naar binnen. De entree is gratis dus kom gewoon langs en maak het festival tot een succes. Neem gerust uw vrienden en familie mee. De serviceclub zal u met veel enthousiasme ontvangen en er alles aan doen om dit tot een wervelende proeverij te maken .

Zoals u van ons als serviceclub waarschijnlijk verwacht zal ook een goed doel worden gediend. De opbrengst gaat naar het Hospice Dommelrode.