Afbeelding

Kofferbakverkoop en kinderkledingbeurs tijdens boskant kermis

Algemeen

Sint-Oedenrode - De kofferbakverkoop tijdens Boskant Kermis groeit en groeit. Zodanig zelfs dat er vorig jaar een grotere locatie gezocht moest worden: namelijk rond de Populierenlaan aansluitend aan de kermisattracties. Tevens is er aan de kofferbakverkoop een tweedehands speelgoed- en kinderkledingmarkt gekoppeld. Deze vinden bezoekers in het naastgelegen gebouw: De Meidoorn. Zaterdag 15 oktober van 13.30 tot 16.30 uur zorgen kopers en verkopers samen met ongedwongen kermisvertier, weer voor een drukke en gezellige Boskantsfeer.

Kofferbak en kleding-speelgoedbeurs
Verkoopt u uw spullen via kofferbakverkoop? Dat kan op verschillende manieren: via de kofferbak van de auto, een aanhanger, kruiwagen of u legt de waren gewoon op een kleed. Natuurlijk dient u vooraf een plek te reserveren. Voor de speelgoed- en kinderkledingbeurs worden kramen verhuurd. Voor € 1,50 entree bezoeken geïnteresseerden zowel de kofferbak- als de speelgoed- en kinderkledingbeurs.

Wat kost een standplaats?
Een afgebakende plek 4 x 5 meter voor kofferbakverkoop kost € 10,00. Dat geldt zowel voor een auto, aanhanger, kruiwagen als een kleed. Een dubbele plek kost € 17,50 Een marktkraam op de kinderbeurs huurt u voor € 10.00, de tweede kost € 17.50. Voor plaatsing van een meegebracht kledingrek vraag de organisatie € 1,00 Reserveer snel voordat alle plekken bezet zijn via bvboskantwest@gmail.com of bel buiten kantooruren naar Paul: 06-10061895