v.l.n.r.: Elli de Rijk, Hannie Brok, Elske Huijberts en Corrie Haenen.
v.l.n.r.: Elli de Rijk, Hannie Brok, Elske Huijberts en Corrie Haenen.

Rooi Werkt: enthousiaste en gemotiveerde kandidaten

Algemeen

Sint-Oedenrode - Steeds meer Rooise werkzoekenden weten de weg naar Rooi Werkt te vinden. Zij melden zich rechtstreeks bij ons aan of worden door de gemeente of het UWV geattendeerd op het bestaan van de stichting en de mogelijkheid zich bij ons in te schrijven. Zo groeit ons kandidatenbestand gestaag.

Om de kandidaten te leren kennen, organiseren wij, arbeidsbemiddelaars van Rooi Werkt, met enige regelmaat speeddates. Het doel van deze korte gesprekken is om face-to-face kennis te maken met de persoon achter het cv. Want het leren kennen van de kandidaten, hun wensen en mogelijkheden, is een voorwaarde om hen goed te kunnen bemiddelen naar werk.

Afgelopen week hielden we weer zulke speeddates. We spraken met een twintigtal nieuwe kandidaten. Het leverde interessante informatie op over ervaren, enthousiaste en gemotiveerde mensen. Goede, loyale krachten die graag weer aan de slag willen en staan te popelen om hun talenten en ervaring in te zetten. Onder de nieuwe kandidaten bevinden zich onder andere diverse administratieve toppers. Mensen met een schat aan ervaring bijvoorbeeld: in secretariële ondersteuning, planningswerkzaamheden, officemanagement, boekhoudkundige werkzaamheden, loonadministratie en advisering. Voor deze kandidaten gaan we actief op zoek naar werk, in en om Sint-Oedenrode.

Ben jij ook werkzoekend en kun je een steuntje in de rug wel gebruiken? We gaan graag aan de slag om een baan voor je te vinden. Ook als je op zoek bent naar een leer-werkplek of werkervaringsplek, kun je bij ons terecht.
Meld je bij ons aan en stuur je cv naar Rooi Werkt. We nodigen je dan uit voor onze volgende speeddates (die op 6 september gehouden worden).

Bent u werkgever en heeft u een vacature? Neem dan contact met ons op. We gaan graag op zoek naar de juiste match.

Hanny Brok, Corrie Haenen, Elske Huijbers en Elli de Rijk
info@rooiwerkt.nl of 06 4434 6449