Afbeelding

Wisselend bekersucces Boskant selectie

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend hebben Boskant 1 en Boskant 2 hun eerste bekerwedstrijd gespeeld. Met wisselend succes.

 

Boskant 1 wist haar wedstrijd, thuis tegen Ollandia met 2-0 in haar voordeel te beslissen. De tweede goal viel trouwens pas in de allerlaatste minuut. Aanstaande dinsdag speelt Boskant 1 thuis tegen Avanti'31 dat in haar eerste bekerwedstrijd met 0-0 gelijk speelde tegen Nijnsel. De laatste bekerwedstrijd voor Boskant 1 is meteen weer een derby; zaterdagavond uit tegen Nijnsel 1!

Boskant 2 kon het in haar eerste wedstrijd tegen Avanti'31 2 tot aan de theepauze redelijk bolwerken ( 2-1 ruststand), maar na rust bleek Avanti'31 over de meeste adem te beschikken. Donderdag staat Rhode 2 op het programma; opnieuw een zware klus dus! Aanstaande zondag spelen Boskant 2 en 3 een bekerwedstrijd, voor de lagere teams staan er oefenwedstrijden op het programma.

Zaterdag is het dan voor onze jeugd ook al weer zover en zullen door een aantal teams de eerste oefenwedstrijd worden gespeeld. Zoals u ziet in het programma overzicht is de naamgeving van de teams veranderd. Door de KNVB is afscheid genomen van de termen '-junioren' en '-pupillen'. Daarvoor in de plaats komt de term JO (jeugd onder) met daarachter de leeftijd. JO19 zijn de vroegere A-junioren, JO17 de vroegere B-junioren enz. Het zal nog wel evenwennen zijn!