Afbeelding

Premier League of Darts for Teams 

Algemeen

Sint-Oedenrode - Café d'n Dorpsherberg en Proeverij Van Ouds komen met een nieuw darttoernooi in Rooi: Premier League of Darts for Teams. De wedstrijden zullen op beide locaties gespeeld worden.

Tot op heden zijn er nog maar weinig tot geen teamtoernooien voor dartliefhebbers. De behoefte is er wel, daarom wordt dit toernooi georganiseerd. Het is de bedoeling dat elk team maximaal twee wedstrijden per dag gooit en dat op een en dezelfde locatie. De wedstrijden bestaan uit: 4 enkel 501, 1 koppel 501, 1 tactic en een teamronde 1001.
Indien een team geen divisie opgeeft, gooit die automatisch in de hoogste divisie mee. Inschrijfgeld = prijzengeld. Inschrijfkosten: €12.50 per team voor de datum 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december. Inschrijven voor 1 september kan op beide locaties of via mail dorpsherberg@chello.nl of bicca_mark@hotmail.com. Bellen kan ook naar 0413-473428. De eerste wedstrijd zal gestart worden om 13.00 uur en eventueel de tweede omstreeks 15.30u. De teams moeten minimaal 4 spelers hebben en maximaal 10. Betalingen dienen een half uur voor de wedstrijd binnen te zijn en de teams dienen zich minimaal een half uur voor de wedstrijd aangemeld te hebben.