wilma Wagenaars poseert hier met de andere VVD'ers
wilma Wagenaars poseert hier met de andere VVD'ers

Aftrap verkiezingscampagne VVD Meierijstad

Politiek

Sint-Oedenrode - VVD Meierijstad stelt  deze week in de Algemene Ledenvergadering de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vast. Aansluitend daarop houdt de VVD aanstaande zondag de officiële aftrap voor de verkiezingscampagne.

De aftrap vindt zondag om 11.00 uur plaats in de ontmoetingsruimte op Camping Het Goeie Leven, Vlagheide 8b in Eerde. Een bijzondere locatie voor de aftrap van de campagne, maar dat heeft een reden. Immers, Camping Het Goeie Leven ligt centraal tussen de drie fusiegemeentes Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Dus ook centraal in de nieuw te vormen gemeente Meierijstad. 
De aftrap wordt gecombineerd met een rondwandeling over de Vlagheide. René Dekkers, oud VVD-wethouder in Sint-Oedenrode, zal tijdens de wandeling een toelichting geven over de ontwikkelingen op en rondom de Vlagheide. Deelname aan de wandeling is gratis.  
U bent van harte welkom om 11.00 uur bij Camping Het Goeie Leven. U wordt daar ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Voor we met de wandeling beginnen is er voor iedereen een heerlijk broodje. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Na de wandeling komen we weer samen bij Camping Het Goeie Leven en kan er onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat. U kunt zich aanmelden door te mailen naar: vvdsintoedenrode@gmail.com. Meer informatie vind u op www.lokaleliberalen.nl