Afbeelding

Handboogvereniging De Ontspanning speelt competitie

Sport

De Rozelaer heeft op dinsdagmiddag geschoten voor de competitie. Winnaar was Antoon Vervoort met 213 punten. De overige scores waren: Martie Verhoeven 212, Jan van Erp 212, Antoon Hermes 206, Ron Spijker 195 en Joep Verbunt 147.

Op vrijdagavond was de senioren/jeugd Face-to face wedstrijd. Hierbij worden directe duels uitgevochten tussen twee schutters. De winnaar was William Huyberts. De verdere uitslag: René van Erp, Theo Passier, Simong Boersbroek, Martie Verhoeven, Toon Hermes, Wil Kivits, Jan van Erp, Simon Roumen, Stan de Bie, Jerica van de Mortel, Rick van de Mortel, Antoon Vervoort, Jos van den Berg, Michael Moonen, Jos van de Veer en Frans van de Braak.

Theo Passier heeft vorige week en deze week een veldwedstrijd geschoten. Vorige week was een wedstrijd in het vijflandentoernooi in Cadier en Keer. Op zaterdag is de wedstrijd gestaakt in verband met het slechte weer. Op zondag schoot Theo 386 punten en haalde een vierde plaats bij de heren masters compound. Afgelopen weekend was de Lakota Trofee in Zoetermeer. Met 373 punten werd Theo daar de winnaar. Vier jeugdleden van Ontspanning hebben op zondag in Almere de derde jeugdfita geschoten. Simon Boersbroek en Piet van den Berg schieten bij de junioren op 70 meter. Met een score van 609 punten werd Simon 7e. Piet schoot 927 punten en werd 3e. Floris en Dione Mesu schieten bij de cadetten op 60 meter. Floris schoot 894 punten en werd 9e bij de jongens. Dione schoot 882 punten en werd 4e bij de meisjes.