Het kersverse bestuur van Team Meierijstad
Het kersverse bestuur van Team Meierijstad

Bestuur Team Meierijstad stelt zich voor

Politiek

Sint-Oedenrode - De zes lokale partijen uit de drie gemeenten die Meierijstad gaan vormen hebben besloten samen een sterke nieuwe lokale partij te vormen, Team Meierijstad. Hiervoor is een voorbereidingsproces opgestart met veel werkgroepen, een regiegroep en een stuurgroep.

De stuurgroep van Team Meierijstad heeft het hoofdprogramma van Team Meijerijstad vastgesteld. Onderstaande kernwaarden zijn hierbij uitgangspunt geweest: Onafhankelijke lokale partij; Opkomen voor de belangen van dorpen en wijken; Streven naar een duurzame leefomgeving; Uitgaan van de kracht van burgers; Een rechtvaardige samenleving; Mens voorop, zorg op maat; Een betrouwbare overheid.

Hierbij kiezen we een pragmatische aanpak. Een maatschappelijk probleem wordt gewoon opgelost. De bovenstaande kernwaarden geven daaraan richting! Een bestuur voor de vereniging in oprichting is gevormd door vertegenwoordigers uit alle 6 de partijen. Daarbij is besloten om bij voorkeur met een oneven aantal bestuursleden te werken. Hart voor Rooi had twee kandidaten en levert daarmee twee bestuursleden. Geen van de bestuursleden zal politiek actief zijn vanaf 2017 (als raadslid en/of wethouder).

Het bestuur bestaat uit: Jeanne Hendriks-van Kemenade (voorzitter) (Hart voor Rooi), Robert Elbertse (penningmeester) (TEL), Frans Cruijsen (Hart voor Veghel), Nico van Hoof (DDB), Karel van Lieshout (DGS/BVT), Sjoerd Eegerdingk (DORP-ABS) en Janneke van Vught van de Heuvel (Hart voor Rooi) Als belangrijke volgende stap wordt er nu nog de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma. Dat zal eind juni in grote lijnen gereed zijn. Voor meer informatie of lid worden van Team Meierijstad: www.teammeierijstad.nl