Afbeelding

Camping de Papbuikhoeve

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zorgboerderij Dommelhoeve veranderde zondag voor één dag haar naam in Camping de Papbuikhoeve.

Deze locatie was het decor voor de jaarlijkse bedankmiddag van Stichting Papgat. Op deze manier wil de stichting haar vrijwilligers bedanken. Voor de voorbijgangers leek het alsof er een heuse camping was gekomen met een receptie, trekkersveldje en caravanplaatsen.

De middag werd georganiseerd om alle vrijwilligers te bedanken voor de inzet tijdens het afgelopen carnavalsseizoen. Door een plaats te reserveren op deze "camping" waren alle genodigden getuige van een gezellige middag. Zo kon er op het terrein gevolleybald worden, was er een zwembadje aangelegd en een jeu de boules baan. Het animatieteam wat bestond uit leden van de Raad van Elf deed haar best om het alle bezoekers tot in de kleintjes naar hun zin te maken.
Onder het genot van een hapje en een drankje was er voor de 105 gasten een mooie middag georganiseerd waarin alle vrijwilligers het nogmaals met elkaar konden hebben over het afgelopen seizoen en voor sommigen alweer een begin makend naar het nieuwe seizoen.
Uiteindelijk sloot de "camping" rond 18:00 weer haar poort en vertrokken de tentjes en caravans weer. Een gezellige middag was weer een feit. De organisatie bedankte alle vrijwilligers enorm voor de inzet om er ieder jaar weer een mooie carnaval van te maken.


Afbeelding