Afbeelding

Inschrijfavond Zevensprong 2016

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dit jaar wordt de Zevensprong voor de 30e keer georganiseerd. De kindervakantieweek heeft dit jaar het thema "Trammelant in waterland!" en gaat dit jaar plaats vinden van dinsdag 26 juli tot en met vrijdag 29 juli.

De Zevensprong is een kindervakantieweek voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs zijn natuurlijk van harte welkom! De inschrijfavond voor de Zevensprong is op donderdag 14 april van 19.30 tot 20.00 uur bij Mariëndael. De inschrijfformulieren zijn inmiddels op de basisscholen uitgedeeld.
Kinderen die naar het speciaal onderwijs gaan of buiten Rooi een basisschool bezoeken, kunnen een inschrijfformulier downloaden op www.zeven-sprong.nl. Het is ook mogelijk om een formulier aan te vragen via info@zeven-sprong.nl of door te bellen met Martin van Hastenberg 06-22461100 (na 18.00 uur)

Vrijwilligers
De kerngroep is erg blij met de vele aanmeldingen van vrijwilligers om een groepje te begeleiden. We zoeken nog steeds vrijwilligers, dus geef je snel op! Meer info hierover staat op www.zeven-sprong.nl

Kerngroeplid
Daarnaast is de Zevensprong op zoek naar een nieuw kerngroeplid om de organisatie te versterken. Heb je interesse in deze uitdagende vacature, kijk dan op www.zeven-sprong.nl .