Afbeelding

Volop activiteiten in de Loop'r

Algemeen

Olland - Het zal de meesten mensen niet ontgaan zijn, de Loop'r bruist van activiteiten. Drukke maanden zijn achter de rug. Steeds vaker wordt er samengewerkt met de Ollandse verenigingen en de Ollandse horeca.

Zo werden eind januari de jaarlijkse bonte avonden georganiseerd door de Ollandse Dorpskapel, voor de carnaval werd de Loop'r omgetoverd in d'n Toeloop in samenwerking met café d'n Toel, vervolgens stond het Ollands Keeztoernooi op het programma en eind februari vond het Open Zuid Nederlands darttoernooi plaats georganiseerd door Olland Events i.s.m. Bullshooter Rooi.

Ancora
Komend weekend staat in het teken van het 60-jarig jubileum van Gitaarvereniging Ancora. Op vrijdag trappen zij af met een grootse pubquiz, waarna op zaterdag de feestelijke receptie plaatsvind.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs
Ook de komende tijd zit men bij de Loop'r niet stil. Op zondag 3 april organiseert men de 1e Ollandse Kinderkleding- en speelgoedbeurs. Van 10.00-12.00 kun je struinen tussen de verschillende kramen voor dat ene mooie kledingstuk of dat leuke speelgoed. Er zijn nog kramen te huur om je waar te verkopen. Reserveren kan per email via speelgoedenkinderkledingmarkt@outlook.com

Keeztoernooi
Op vrijdag 15 april staat het volgende Keeztoernooi gepland. Op deze avond wordt het inmiddels voor vele bekende Keezbord spel gespeeld. Het beloofd weer een gezellige avond te worden met leuke prijzen. De inschrijving start 15 maart en de ervaring leert dat je er snel bij moet zijn om een plekje te bemachtigen.

Ladiesnight
Vrijdag 27 mei wordt er een avond georganiseerd speciaal voor de dames, "Oh yes, it's Ladiesnight". Een leuke avond uit, voor lady's only! En op vrijdag 3 juni staat het laatste Keeztoernooi voor de zomer gepland. Ook voor het najaar staan er alweer verschillende activiteiten op stapel, de Loop'r bruist als nooit te voren.