Afbeelding

Vijftigpluszittingen in Odendael

Algemeen

Ook aan Odendael gaat carnaval niet voorbij. Woensdag 3 februari 2016 houden de gezamenlijke KBO's in samenwerking met Brabantzorg Odendael de jaarlijkse Culturele dag en wel de Vijftigpluszittingen.

Een groot aantal artiesten, dat eerder dit carnavalsseizoen al van zich liet horen tijdens de Prinsenzittingen , treedt aan in Odendael voor de jaarlijkse Vijftigpluszittingen. Natuurlijk ontbreken ook de hoofdrolspelers van carnaval 2016 niet. Woensdagmiddag verschijnen jeugdprins Kos en Adjudant Bryan methun gevolg op het podium. 's Avonds komen Prins Maarten Pap d'n Urste en Adjudant Berry met de Raad van Elf op bezoek. Speciale gast is Doruske Diependael, die ook dit jaar weer zijn belevenissen komt vertellen. De regie is in handen van Marga van Acht en samen met Vorst Harry Vulders neemt Marga ook de presentatie in handen..

Er zijn nog kaarten voor de middagvoorstelling te koop bij het Grand Cafe in 'De Ontmoeting' van Odendael. De kosten bedragen 7,50 euro, inclusief een paar consumpties. 'De Ontmoeting' is de gehele dag geopend maar op is op. Aanvang 's middags om 14.00u. en 's avonds om 19.00u.