Afbeelding

Kaartverkoop carnavalstent in volle gang

Algemeen

Sint-Oedenrode -  Het belooft ook dit jaar weer een geweldig programma te worden in de carnavalstent op de markt.  Alle jeugd t/m 16 jaar heeft zijn eigen tijd en activiteit.De late tent van 20.30 – 00.30 uur is geopend voor alle middelbare scholieren van 12 t/m 16 jaar.

Zoals elk jaar zijn dj Giel en dj LaCometa weer aanwezig in de tent om voor een spectaculair carnavalsfeest te zorgen. Verder is dj Bassanova op vrijdag te gast om een wervelende show te geven. Op zaterdag is Miss Faith hiervoor in de tent en op zondag is onze eigen, ondertussen wereldwijd bekende, Rooise Sophie Francis als gast-dj aanwezig
 

In de voorverkoop, op zondag 24 januari van 10.00 – 14.00 uur bij Mariendael, kun je een passe-partout voor 5 dagen kopen. Voor € 27,50 kun je dan feest vieren bij alle dj's. Neem hiervoor een pasfoto en je schoolpas mee. Verder zijn er dagkaarten in de voorverkoop te verkrijgen deze kosten € 6,50. De toegangsprijs is inclusief een lot voor de loterij met mooie prijzen. Zo kun je een tablet winnen of met een tegoedbon voor een etentje of snack aan de haal gaan.

Stichting Jeugdcarnaval is volop bezig met de voorbereiding en hebben er dit jaar weer veel zin in, om samen met vele vrijwilligers, een geweldig carnavalsfeest met jullie te vieren. Zorg dat je erbij bent en koop op tijd je toegangskaart want vol=vol.