Winnaars van de kwis van vorig jaar
Winnaars van de kwis van vorig jaar

Al ruim 85 inschrijvingen voor De Rooise Kwis

Algemeen

Sint-Oedenrode - Met ruim 80 ingeschreven teams loopt het wederom voorspoedig met de inschrijvingen voor de Rooise Kwis. Beetje bij beetje geraakt het quizboek ook voller met leuke vragen en opdrachten; "we hebben weer een jaar lang inspiratie op kunnen doen en hebben onze oren en ogen open gehouden, we hebben dus voldoende materiaal om er weer een mooie en uitdagende quiz van te maken", aldus mede-organisator Robert Barclay.

2 nieuwe categorieën bekend
"Natuurlijk! Rooi" en "Ik kom uit Broabant" zijn de categorieën die al bekend gemaakt waren. De volgende twee categorieën die in de quiz opgenomen zijn, zijn "Da war toen" en "Bij ons in ut dorp". Hiermee zijn vier van de twaalf categorieën bekend.

Goede doelen
Er hebben zich al veel teams ingeschreven met het goede – Rooise – doel waarvoor ze gaan strijden. Op dit moment zijn er ook nog teams die dat goede doel in beraad hebben of die het moeilijk vinden een goed doel te benoemen.

Als je moeite hebt met het vinden van een goed doel met voldoende Roois karakter kijk dan eens op www.derooiekwis.nl wat de andere teams gekozen hebben, dit inspireert wellicht een beetje! Mocht er geen goed doel gekozen worden dan speelt het team automatisch mee voor "Stichting vrienden van Odendael". Dit goed doel is door de organisatie van De Rooise Kwis gekozen.

Inschrijven
Inschrijven voor De Rooise Kwis kan via www.derooisekwis.nl. Inschrijfgeld bedraagt €15,- per team. Er is geen limiet aan het aantal teams maar wanneer je voor 15 december inschrijft ben je in ieder geval verzekerd van deelname. Stel jouw team van vrienden, familie, kennissen, collega's enz. samen en schrijf je in. Een team mag uit een onbeperkt aantal personen bestaan, maar geadviseerd wordt om met minimaal 10 personen te zijn om niet in tijdnood te komen.

Via DeMooiRooiKrant, www.derooisekwis.nl en de twitter en facebook-pagina's van De Rooise Kwis blijf je op de hoogte gehouden van al het nieuws omtrent de Rooise Kwis.