Teun Rovers (l) en Jeroen Heijms
Teun Rovers (l) en Jeroen Heijms

Syndroom in Concert met Rooise inbreng

Algemeen

Sint-Oedenrode - Johnny de Mol laat al enkele seizoenen wensen uitkomen voor mensen met een downsyndroom, maar vorige week was hij zelf aan de beurt. Zijn grootste droom – om meerdere wensen op één dag te vervullen – kwam uit. Studio 21 in Hilversum werd omgedoopt tot Syndroom in Concert. Er was zelfs Rooise inbreng in het geheel.

Een inbreng die niet onopgemerkt voorbij is gegaan, want DJ-duo Down with the Syndroom - bestaande uit Teun Rovers en Jeroen Heijms – mocht een uur de knoppen achter de DJ-boot bedienen. Het duo kreeg een eigen kleedruimte tegenover niemand minder dan Chantal Jansen. Er waren nog veel meer Nederlandse artiesten, zoals Guus Meeuwis, Glennis Grace, Jan Smit en Helemaal Hollands. Ze liepen hen stuk voor stuk tegen het lijf. Teun en Jeroen waanden zich dus als sterren in een sterrenhemel. Uiteraard deden ze ook nog even waar ze goed in zijn: een zaal platdraaien. Op 15 oktober wordt alles uitgezonden op RTL4.

Johnny de Mol nodigde de Rooienaren uit omdat hij ze kent van het televisieprogramma Syndroom. De Mol liet de droom van Jeroen om te draaien op Ibiza vorig jaar uitkomen. Ook Teun mocht mee naar het partyeiland. Ze ontmoetten er onder andere DJ Hardwell.