De Geelders
De Geelders

Fietstocht Het Roois Landschap met excursie boomkwekers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Stichting Het Roois Landschap houdt zondag 27 september in samenwerking met de Rooise boomkwekers een fietstocht van ongeveer 20 km.

De tocht leidt langs een aantal Rooise landschapselementen, waar mensen toelichting krijgen over de activiteiten van Het Roois Landschap. Ook wordt er een rondleiding gegeven op twee boomkwekerijen: Boomkwekerij Kuppens en Vormboomkwekerij Ruud van den Berk.

Deze fietstocht is een uitvloeisel van de bestaande goede samenwerking tussen Stichting Het Roois Landschap en de boomkwekers, die in het verleden ook al heeft geleid tot het boomteeltconvenant. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om deel te nemen. Onderweg wordt gezorgd voor een eenvoudige lunch en enkele consumpties. Hiervoor vragen we een bijdrage van 5 euro p.p. De fietstocht begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar rooislandschap@gmail.com, met uw naam en het aantal personen waarmee u wilt deelnemen. Graag aanmelden voor 20 september.