In Son en Breugel wordt binnenkort kennisgemaakt met een eigen MooiKrant
In Son en Breugel wordt binnenkort kennisgemaakt met een eigen MooiKrant

Mooi-concept breidt zich uit naar Son en Breugel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Son en Breugel krijgt haar eigen Mooi-krant. Adrie en Gertie Neervoort gaan DeMooiSon&BreugelKrant geheel in eigen beheer exploiteren met ondersteuning van franchiseconcept DeMooiKrant Nederland uit Sint-Oedenrode.

Op dit moment is er in Son en Breugel één weekblad actief: Forum. Die situatie is ontstaan na het wegvallen van weekblad De Brug, enige tijd geleden. Adrie en Gertie gaan er voor om deze ruimte op een geheel eigen wijze te vullen. Op een manier die nauw aansluit bij het Mooi-concept. Dat houdt in dat het blad straks vol komt te staan met veel human interest. Daarnaast zal de DeMooiSon&BreugelKrant kritisch durven te zijn wanneer nodig. Andere voorbeelden van Mooi-kranten in deze regio zijn DeMooiLaarbeekKrant en DeMooiBoxtelKrant.

De krant wordt een weekblad voor Son en Breugel, door Son en Breugel. Er zal ook een dagelijkse nieuwssite de lucht in gaan: www.mooisonenbreugel.nl. Medio september zal de eerste versie op de deurmat ploffen. Adrie en Gertie zijn inmiddels volop met de voorbereidingen bezig en de eerste reacties zijn positief. "DeMooiKrant heeft volgens mij het juiste concept waar lezers naar op zoek zijn. Samen met het enthousiasme en gedrevenheid van mij en mijn vrouw zal dit leiden tot een succesvolle nieuwe huis-aan-huis-krant, DeMooiSon&BreugelKrant", trapt Adrie af.