Uw Huidprobleem opgelost door Huidpraktijk Sint-Oedenrode

Roois nieuws Op de koffie bij...
Huidproblemen zijn heel vervelend. Niemand is er blij mee. Het is ontsierend en soms zelfs sociaal belastend. In de meeste gevallen is daar gelukkig iets aan te doen. Linda van den Berg uit Sint-Oedenrode kan u daar bij helpen. Ze is eigenaresse van Huidpraktijk Sint-Oedenrode en specialist op het gebied van huidproblemen.

De afgelopen zeven jaar runde Linda haar salon onder de naam First You, nu heeft ze zich gespecialiseerd in huidverbetering en gaat de salon verder onder de naam Huidpraktijk Sint-Oedenrode. “De huid heeft me altijd al geïnteresseerd”, zegt Linda. “Ik ben me er extra in gaan verdiepen en heb diverse cursussen en specialisaties gevolgd om huidproblemen optimaal te bestrijden met natuurlijk de juiste producten. Als huidproblemen zijn opgelost geeft het mensen weer zelfvertrouwen en voelen ze zich een stuk prettiger. Die dankbaarheid, daar doe ik het voor.” Om het beste resultaat te halen moet je ook de beste producten in huis hebben. Dat heeft Linda. De huidspecialist werkt met Medik8, specialist op het gebied van huidverbetering.

Linda: “Door middel van een intakegesprek en goede huidanalyse breng ik uw huidprobleem in kaart en bekijken we de mogelijkheden van aanpak. Hierbij wordt gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden en op deze manier maak ik de juiste analyse, zodat ik weet welke behandeling bij u het beste resultaat zal geven.” Huidpraktijk Sint-Oedenrode kan de volgende huidproblemen behandelen: - Huidveroudering - Pigment problemen - Steelwratjes/Bloedblaasjes - Couperose - Littekenbehandeling - Overbeharing en Acne. De behandelingen die hiervoor ingezet worden zijn: - Micro-Dermabrasie - Chemische peeling - Derma-roller - Elektrisch ontharen - Coaguleren en Acne behandeling. Acne behandelingen en elektrisch ontharen worden veelal vergoed door de ziektekostenverzekering. Bekijk hiervoor uw polis. Natuurlijk kunt u in de praktijk ook nog terecht voor de standaard behandelingen zoals een ontspannende gezichtsbehandeling of bijvoorbeeld het epileren van uw wenkbrauwen.

“Huidproblemen zijn serieuze problemen”, vervolgt de specialist. Mensen schamen zich er voor. Gelukkig kunnen we die problemen op een professionele manier bestrijden. Dankzij mijn behandelingen gaan mensen weer zelfverzekerd de straat op, dat vind ik belangrijk.” Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. In november en december 15% korting op alle Medik8 gezichtsbehandelingen.

Huidpraktijk Sint-Oedenrode, Irisstraat 3, 0413-470610, info@de-huidpraktijk.nl ,
www.de-huidpraktijk.nl  volg op Facebook: Huidpraktijk Sint-Oedenrode