Afbeelding

Sterk door samenwerk

Roois nieuws Op de koffie bij...
Citroën Van den Berg en Autoschade Lambert B.V. zijn praktisch buren op bedrijventerrein De Kampen in Sint-Oedenrode. Direct vanaf het begin was er een klik en dus is er een zakelijke samenwerking tot stand gekomen. De twee bedrijven willen elkaar op alle mogelijke manieren versterken. Aanstaande zondag betrekken ze een stand op de Rooise Jaarmarkt.

Bij de stand op de markt van Autoschade Lambert B.V. en Citroën Van den Berg komt een kantelsimulator te staan. Het is een echte auto op een frame. De simulator kan situaties nabootsen waarbij de chauffeur zich in een benarde situatie bevindt. Bijvoorbeeld als de auto over de kop is geslagen en op zijn kop in de sloot ligt. Hoe bevrijdt de rijder zich uit zijn gordel? Zondag kunnen mensen het zien, maar ook zelf ervaren. Twee mensen van Veilig Verkeer Nederland zullen uitleg geven.

De twee Rooise bedrijven zien de Jaarmarkt als een mooi uithangbord om de coöperatie kracht bij te zetten. De samenwerking uit zich in het uitwisselen van kennis, maar ook op andere manieren. De leenauto’s van Autoschade Lambert B.V. worden geleverd door Citroën Van den Berg. Als klanten van Citroën Van den Berg schade hebben worden ze gewezen op de betrouwbaarheid en kundigheid van Autoschade Lambert B.V. De stap is dan makkelijk gemaakt. Vooral omdat Autoschade Lambert B.V. voor iedere verzekeringsmaatschappij mag repareren.
Wilt u ervaren of u zichzelf uit uw gordels kunt bevrijden wanneer u in een benarde situatie zit? Of heeft u gewoon vragen voor Citroën Van den Berg of Autoschade Lambert B.V.? Bijvoorbeeld over de introductie van de nieuwe Citroën C4 Picasso, dit weekend 21-22-23 juni. Ga dan naar de Rooise jaarmarkt en breng een bezoek aan de stand.