Nieuw in Nijnsel: Sandra’s haarmode

Roois nieuws Op de koffie bij...
Aan de Irisstraat 8 in Nijnsel is een prachtige nieuwe kapsalon herrezen. Sandra van Osch – van Berlo mag zich de trotse eigenaresse noemen. Na een paar weken van verbouwen is de schuur achter in de tuin omgetoverd tot een zeer aansprekende en nieuwe kapsalon. De eerste klanten zijn inmiddels geholpen en er zullen er nog veel volgen als het aan de Nijnselse ligt.

Ze liep al jaren met de gedachte, maar dit jaar durfde ze dan eindelijk de stap te zetten: een eigen kapsalon. Sandra is een ervaren kapster. Bijna tien jaar geleden haalde ze haar diploma en daarna heeft ze constant als fulltime kapster gewerkt. Onder andere bij kapsalon Unique. De salon waar ze het laatst achter de kappersstoel stond. Haar ervaring gaat ze gebruiken om haar nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Behalve haar ervaring zorgt ze ervoor dat de bezoekers van haar salon behandeld worden met de beste producten. Sandra werkt met het merk Tigi.

“Ik heb al een aardige vaste klantenkring”, zegt de eigenaresse. “Vrienden, familie en vooral mensen uit de buurt. Ze weten me al aardig te vinden.” Dat zal de komende maand nog meer het geval zijn, want Sandra’s haarmode heeft een introductie actie. In de maand juni kost een knipbeurt (wassen/knippen/drogen) 10 euro. Vanaf 1 juli kost wassen/knippen 14,50 euro. Voor 16 euro worden uw haren ook gedroogd. Sandra: “Mijn salon is alleen open op afspraak, maar dan kan dat wel zes dagen per weken en eventueel ook ’s avonds. Het is aan huis, dus ben ik flexibel.”
Sandra’s Haarmode, Irisstraat 8, tel: 0413-840319, www.sandrashaarmode.nl