Vijfjarig Amazing kapsalon en nagelstudio heeft feestweek vanaf 15 april

Roois nieuws Op de koffie bij...
“Ik zeg niet snel dat ik trots ben op mezelf, maar nu ben ik dat wel een beetje”, refereert eigenaresse Vera Meijers naar de verjaardag van haar kapsalon en nagelstudio Amazing in Nijnsel. Ze mag ook trots zijn, want vijf jaar geleden begon ze helemaal op nul en kijk eens wat er nu staat; een professionele salon met een vaste klantenkring, sterk en vriendelijk personeel, goede producten en een duidelijke formule.

De 31-jarige Vera zit al vijftien jaar in het kappersvak, ervaring genoeg dus. Een eigen zaak beginnen lag voor de hand, het was een gok, maar door tomeloze inzet is Amazing wat het nu is. Vera: “Natuurlijk had ik dit nooit kunnen bereiken zonder mijn personeel Maud en Marianne. Ik wil vooral Maud ontzettend bedanken, want ze werkt al vanaf dag één bij mij. Ze is niet alleen een werkneemster, ze is ook nog eens mijn rechterhand en steun en toeverlaat. Ik ben erg blij met Maud en Marianne. Ze doen hun werk goed.” De andere factor die Vera zeker niet onder onderbelicht wil laten is de klantenkring. Ook deze mensen is Vera erg dankbaar voor het gestelde vertrouwen. “Dat ze zo trouw zijn geweest is helemaal geweldig”, vervolgt de onderneemster. “Daarom wil ik graag iets voor ze terug doen. In de week vanaf 15 april is het feestweek bij ons. Iedere klant krijgt een goedgevulde goodybag en een mooie korting van 10% op producten of op een behandeling. Op deze manier wil ik mijn waardering uiten.”
Natuurlijk zijn de afgelopen vijf jaar niet alleen maar makkelijk geweest. Vooral de huidige tijd is wat lastiger. Om te overleven durft Amazing stappen te blijven zetten. Klanten worden steeds beter geholpen, terwijl de prijs hetzelfde is als vijf jaar geleden. Dat valt te prijzen. Vera: “We willen graag bij de tijd blijven en dat doen we onder andere door veel bijscholing. Telkens als er iets nieuws te leren valt op het gebied van knippen, make-up of nagels, dan zijn we er bij. Zo kunnen we onze klanten het beste van het beste blijven geven.”

Beste van het beste op het gebied van haar, make-up en nagels, want dat complete pakket biedt Amazing aan. De dames geven advies en beautytips. Ze weten precies wat bij iemand past, wat staat en wat niet staat. Omdat Amazing altijd voor de beste producten gaat, zijn logischerwijs alleen topproducten bij deze salon te koop. Z-One op het gebied van haarverzorgingsproducten, Magnetic op het gebied van nagels en Karaja als kwalitatief sterk make-up merk. “Het is make-up van Italiaanse kwaliteit en ook nog eens betaalbaar!”, zegt Vera.
Wilt u graag een nieuw kapsel of advies over haarverzorging? Lijkt het u wat om gelnagels te nemen of gebruik te maken van de nieuwste trend; gel polish? Of wilt u advies over make-up? Breng dan eens een bezoekje bij Vera en haar team. Ze staan al vijf jaar voor iedereen klaar, dus nu ook voor u! Als u in de feestweek binnenloopt heeft u trouwens altijd prijs, want u mag grabbelen.
Amazing kapsalon en nagelstudio, Lieshoutseweg 34, 0413-470210, www.kapsalon-amazing.nl