Alles is mogelijk bij Kapteijns Partyverhuur

Roois nieuws Op de koffie bij...
Hij begon als parttimer met een stuk of vijftien bartafels, wat asbakken en een partytent. Ieder vrij uurtje stopte Joost Kapteijns in zijn startende bedrijfje: Kapteijns Partyverhuur. Hier een bruiloft, daar een reünie, het weekend erop een buurtfeest en jeugdfuif. Zijn zaak kreeg vaste voet aan de grond en kwam in een stroomversnelling. Inmiddels bestaat Kapteijns Partyverhuur 7,5 jaar en heeft het alles in huis, voor kleine, maar ook voor ontzettend grote feesten.

Soms is het zo ontzettend druk, dan weet Joost van voren niet of hij van achteren leeft. Ook afgelopen Paasweekend was het weer te gek. Joost geniet daarvan, het is een harde werker. Mensen kennen hem van zijn brede glimlach en die verdwijnt maar zelden van zijn gezicht. Of hij nu de boel op komt bouwen of afbreken, of even komt delegeren: Joost heeft plezier in zijn werk. “Na twee jaar ging het ineens vrij hard”, zegt de Rooise ondernemer. “Toen nam ik MoVo Partyservice uit Gemonde over. Mijn klantenkring werd toen nog groter en plotseling beschikte ik over nog meer materiaal. Mijn assortiment werd steeds completer. We kunnen nu feesten geven voor vijf, maar ook voor duizend mensen.”

Terwijl Joost het zegt, lijkt hij het zelf niet te geloven. Toch is het echt zo. Kapteijns Partyverhuur heeft het voor elkaar. In de enorme opslag liggen tenten van klein tot heel groot, honderden stoelen en bartafels, bars, verlichting, duizenden glazen, vlonders en nog veel meer. Eén van de pluspunten van Kapteijns Partyverhuur is dat ze alles op voorraad hebben. “We leveren dan ook vaak aan grote evenementen. Dit weekend hebben we bijvoorbeeld heel veel geleverd aan Paaspop. Ook dat is een goede klant”, zegt Joost trots.”En straks, tijdens Koninginnedag en het weekend ervoor, wordt het helemaal gekkenhuis. Dan is het echt overal feest.” Heeft hij zelf nog wel tijd om een feestje te bouwen? “In dat weekend in ieder geval niet, maar dat hoort bij het vak”, knipoogt hij. Kapteijns Partyverhuur is er dus voor grote en kleine gelegenheden. Bestellen gaat gemakkelijk. Een sterk punt is namelijk de manier waarop dat kan. “Het meeste gaat via de website www.kapteijnspartyverhuur.nl ”, legt Joost uit. “Het is de makkelijkste manier waarop klanten kunnen bestellen. Het is overzichtelijk en de mensen zien meteen wat ze moeten betalen. Zo krijg je er achteraf nooit onenigheid over.

Behalve op het gebied van partyverhuur is Kapteijns ook zeer actief op het gebied van catering. Samen met een zakenpartner richtte hij twee jaar geleden Kapteijns en De Vries Catering op. Ook dat bedrijf draait succesvol. Het verzorgt de catering voor bedrijven, evenementen en rondom de voetbalwedstrijden van RKC. Dus heb je goede catering nodig of ben je van plan om een flink feest te bouwen? Denk dan aan Kapteijns Partyverhuur. “Bij ons is alles mogelijk”, besluit Joost, uiteraard met een glimlach.
Iedereen die in de maand april iets bestelt bij Kapteijns Partyverhuur krijgt een mooie jubileumkorting.