Cijfers in Lijn houdt alle cijfers op orde

Roois nieuws Op de koffie bij...
Of het nu voor de plaatselijke kapper is, voor de kippenboer in de straat, de huisschilder of de dierenarts, Sandra Dijkhof zet voor iedereen de Cijfers in Lijn, vandaar deze toepasselijke naam voor haar bedrijf. Dankzij Cijfers in Lijn blijft de administratie overzichtelijk en besparen deze ondernemers stuk voor stuk kosten. Een enorm pluspunt in deze economisch lastige tijden.

Jarenlang pendelde Sandra op en neer tussen Son en Breugel en Apeldoorn. Daar werkte ze namelijk als financieel administratief medewerkster bij een groot bouwbedrijf. Ze zorgde er voor dat de onderneming financieel de juiste koers bleef varen. “Ik had het er geweldig naar mijn zin, maar ik liep al langer met de gedachte om voor mezelf te beginnen en bovendien kwamen de files me de keel uit”, aldus Sandra. “Uiteindelijk besloot ik om als freelancer aan de slag te gaan in deze branche. Ik ben nu inzetbaar voor bedrijven die hulp zoeken in de financiële huishouding. Dat heeft veel voordelen. Zo kan ik al veel werk doen voordat de accountant om de hoek komt kijken. Dat scheelt veel in kosten.” Besparen bedrijven juist in deze tijd niet op een extra kracht? Volgens Sandra is dat niet slim. “Omdat veel ondernemers geen tijd hebben om hun financiën goed te regelen is het juist goedkoper om een bedrijf als Cijfers in Lijn in te huren zodat de accountant eigenlijk alleen nog maar de jaarrekening hoeft te maken en de ondernemer altijd up to date is en overzichten op tijd heeft. Dat scheelt geld en voorkomt dat je later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.”

Cijfers in Lijn richt zich ook op ZZP’ers. Sandra: “Ik ben bijvoorbeeld voor een (halve) dag per week of per maand in te huren om de administratie te doen. Dan ziet een ondernemer per periode wat er in- en uit gaat en heeft hij of zij een overzicht van debiteuren, crediteuren, liquiditeit en personeelszaken. Het is belangrijk om dat allemaal goed in de gaten te houden zodat men tijdig kan sturen. Waar nodig kan ik ook adviseren.” Het makkelijke aan Cijfers in Lijn is dat ze op locatie kan komen werken, maar ook vanuit huis. Sandra heeft ervaring met de allerbeste boekhoudprogramma’s. Daarnaast is Cijfers in Lijn ook door bedrijven in te schakelen bij ziekte of zwangerschapsverlof van werknemers. Uiteindelijk levert Cijfers in Lijn alleen maar geld op; een goede administratie is immers het geheim van succesvol ondernemen.
Cijfers in Lijn, Everse Bergen 6, Sint-Oedenrode, tel: 0413-288783 of 06-21262604