Afbeelding

Op de koffie bij Verkeersschool van der Meijden

Roois nieuws Op de koffie bij...


Verkeersschool van der Meijden vierde in 2011 het 10-jarig jubileum. Nadat eigenaar Robert van der Meijden eerst flink wat ervaring op deed bij andere rijscholen besloot hij tien jaar geleden om voor zichzelf te beginnen. Samen met zijn vrouw Laura heeft hij al honderden leerlingen uit Sint-Oedenrode en omgeving laten slagen in allerlei categorieën. Bij van der Meijden kun je namelijk slagen voor je auto-, aanhangwagen- én bromfietsrijbewijs. Er is zelfs een mogelijkheid tot caravantraining.

De verkeersschool uit Nijnsel biedt een breed pakket. Robert van der Meijden is daar trots op. “Op deze manier kan iemand bij ons van begin tot eind terecht. Van brommer tot auto en eventueel nog voor een aanhangwagenrijbewijs. Een vaste klant zal dat ook merken in de prijs.” Het brommerrijbewijs is sinds 1 maart 2010 ingevoerd en het loopt goed met de aanmeldingen. Robert: “Met het oog op het rijbewijs is het een goede voorinvestering. Tieners met een brommerrijbewijs zijn veel beter voorbereid op het ‘grotere werk’. Ze kunnen situaties beter inschatten. Dat is belangrijk voor de veiligheid.”

Op de totaal vernieuwde website van verkeersschool van der Meijden staat alles wat de rijschool te bieden heeft. Op een overzichtelijke manier kun je er alles vinden over praktijk- en theorie examens. Daarnaast wordt de Rijopleiding In Stappen uitgelegd. “Dit is een gemoduleerde rijopleiding,” vertelt de eigenaar. “Met behulp van een ris boek kunnen de leerling en de ouders goed de vorderingen bijhouden. Het slagingspercentage is bij de RIS-methode een stuk hoger en de toekomstige autorijders worden veel beter voorbereid op verkeersdeelname.” Blijven vernieuwen is het motto van de verkeersschool van Robert en Laura. Ieder jaar volgen ze cursussen om bij de tijd te blijven. Op deze manier kunnen ze ook de komende tien jaar iedere cursist optimaal van dienst zijn.

Verkeersschool van der Meijden,
Hortensiastraat 26,
tel: 0413-0471471,
www.verkeersschoolvdmeijden.nl