v.l.n.r.: Elli de Rijk, Hannie Brok, Elske Huijberts en Corrie Haenen.
v.l.n.r.: Elli de Rijk, Hannie Brok, Elske Huijberts en Corrie Haenen.

Succesvolle matches, ook in de zomer

Algemeen

Sint-Oedenrode - Heeft u een vacature? Zoek jij werk? Schakel Rooi Werkt in, mogelijk kunnen we iets voor je betekenen.

Ook in de zomermaanden zit Rooi Werkt niet stil. Er kwamen diverse nieuwe vacatures binnen. Daar zijn we enthousiast mee aan de slag gegaan. Het heeft geleid tot een aantal plaatsingen en tevreden klanten. Nog niet alle procedures zijn op dit moment afgerond, er zitten nog meer matches in de pijplijn. Onder de geplaatste kandidaten zijn diverse ouderen, vijftigers en zestigers. En daar zijn we blij mee. Want voor de grote groep oudere werkzoekenden blijft het moeilijk om bij een werkgever aan tafel te komen.

Ondernemers zijn blij met ervaren en gemotiveerde werknemers. En ze kunnen profiteren van de subsidiemogelijkheden die er zijn. Zoals de mogelijkheid van een proefplaatsing. Dan werkt de werknemer maximaal twee maanden met behoud van uitkering. Dat kost de ondernemer niets. Beide partijen kunnen dan aftasten of het bevalt. Rooi Werkt volgt gedurende deze periode hoe het gaat en zorgt eventueel voor aanvullende begeleiding. Er gelden soms belastingvoordelen, tot € 7000,- per jaar. En met het aannemen van iemand uit de doelgroep van de Participatiewet, stijgt de werkgever op de ladder van sociaal ondernemerschap.

De arbeidsmarkt trekt aan. Dat zien we ook bij Rooi Werkt. Bedrijven groeien en het aantal vacatures neemt toe. Ook vacatures in het kader van de bestrijding van de jeugdwerkloosheid nemen toe, dus we komen ook graag in contact met jongere werkzoekenden.
Ben je werkzoekend? Meld je dan bij ons aan! We gaan op zoek naar een passende baan voor je, bij een lokale ondernemer.
Voor meer informatie over de mogelijkheden van Rooi Werkt en onze werkwijze, neem contact met ons op of kijk op onze website: www.rooiwerkt.nl. Elli de Rijk, elli@rooiwerkt.nl, tel: 06 4434 6449