Afbeelding

Fysiotherapie Joost de Vaan verandert naam

Algemeen

Sint-Oedenrode - Joost de Vaan heeft de naam van zijn gelijknamige fysiotherapiepraktijk aangepast. Voortaan heet de praktijk Fysiotherapie De Meierij.

Een logische keuze om meerdere redenen. "Ten eerste omdat ik al lang niet meer alleen ben. Ik heb inmiddels negen therapeuten in dienst", legt De Vaan uit. "Ten tweede draagt de naam veel breder uit. We zijn inmiddels als gemeente gefuseerd en bereiken een veel groter gebied dan alleen Sint-Oedenrode. We krijgen ook cliënten uit onder andere Schijndel en Veghel. Daarom vind ik dat het tijd wordt voor deze naam."
De naamsverandering is eveneens logisch omdat de fysiotherapiepraktijk is gevestigd in gezondheidscentrum De Meierij aan de Borchmolendijk. De Vaan is initiatiefnemer van het centrum en tevens eigenaar van het pand. Sinds 1 november is zijn eigen praktijk er gevestigd en vullen meer gezondheid gerelateerde bedrijven de fonkelnieuwe ruimten. In april is er een algemene open dag.
De praktijk van De Vaan bestaat al meer dan tien jaar en is door de jaren heen ontzettend gespecialiseerd geraakt in vrijwel alle aspecten van de fysiotherapie. "Dat willen we de komende tijd alleen maar meer benadrukken. Een nieuwe naam vinden we daarbij passen. We treden de toekomst vol vertrouwen tegemoet", aldus de eigenaar tot slot. Nieuw: www.fysiotherapiedemeierij.nl