Afbeelding

Hyundai Van den Brand opnieuw winnaar Bedrijventoernooi

Algemeen

Nijnsel - Op zondag 29 mei vond op de velden van vv Nijnsel/TVE Reclame het 12e Jan Vervoort Bedrijventoernooi plaats. Een geweldige manifestatie met maar liefst dertig deelnemers, allen sponsoren van vv Nijnsel.

Erik Hoppenbrouwers en Jan van Heesch hadden als organisatie alles optimaal georganiseerd en kregen op de donderdag ervoor met het probleem te maken dat Nijnsel 1 een uitwedstrijd moest spelen in Oosterhout. Deze ervaren mannen zijn echter niet voor één gat te vangen.
En zo kon het gebeuren dat om 10.00 uur toch weer dertig teams van de partij waren en klaarstonden voor de aftrap. De meeste teams gaan voor de Olympische gedachte, 'meedoen is belangrijker dan winnen', maar er zijn ook teams die de kwaliteit hebben om voor de hoogste plaatsen te strijden.
In de finale, die om kwart voor vier van start ging, stonden de teams van Hyundia Van den Brand en Vleuten Voeders tegenover elkaar. Eerstgenoemde team stond onder leiding van de geroutineerde coach René Oosterholt die Van den Brand al eerder naar de titel had geleid. Ook dit keer had hij een succesvolle en winnende hand in de wissels en speelde hij zodoende een belangrijke rol in de uiteindelijke overwinning die met een 3-1 eindstand in het voordeel van de garage werd beslecht.
Een geweldige prestatie waarbij de wisselbeker werd overgenomen van Varkenshandel A Verhagen. Toon had zijn vakantie verkeerd geboekt en succescoach Frans van der Burgt was ditmaal niet bij machte om in zijn eentje het tij te keren. Kortom, een wederom zeer succesvol toernooi met een mooie winnaar.