Nadat Peer van der Linden een bedreiging ontving van the Godmother, in de vorm van een afgehakt paardenhoofd tussen zijn frikandellen,
besloot cafetaria de Mèrt om ook dit jaar om de kaarten van 't Roois Theater te verkopen.
Nadat Peer van der Linden een bedreiging ontving van the Godmother, in de vorm van een afgehakt paardenhoofd tussen zijn frikandellen, besloot cafetaria de Mèrt om ook dit jaar om de kaarten van 't Roois Theater te verkopen.

Kaarten 'the Godmother' te koop

Cultuur

Sint-Oedenrode - De kaartverkoop van het jubileumstuk van 't Roois Theater start op woensdag 1 juni. De kaarten zijn te koop bij Cafetaria de Mèrt en bij het VVV in Sint-Oedenrode. Op www.rooistheater.com kunnen de kaarten worden gereserveerd.

De kaarten kosten 10 euro. Rabobankleden krijgen korting. Bij de voorverkoopadressen krijgen  twee personen 2,50 euro korting bij inlevering van het artikel met de aanbieding uit Ledenmagazine Dichterbij (zomereditie 2016). 
Bij reservering van de kaarten kunnen Rabobankleden het artikel meenemen naar de kassa op de dagen zelf, dan zal de korting worden verrekend.

The Godmother speelt zich af in de jaren 60 in het dorp Ventimiglia di Sicilia. De families Tagliata en Di Rossi hebben al jaren lang vrede en blijven bij
elkaar uit de buurt. Afgesproken is dat de Tagliata's zorgen voor de wapenhandel en dat de Di Rossi's het dorp tegen hoge kosten veilig houden.
Er is dus niets aan de hand totdat Gio en Seppe, de zonen van Don Taggliata, een overval op familie Di Rossi plegen. Dit laat familie Di Rossi natuurlijk
niet zomaar gebeuren…

Het komische maffiastuk wordt gespeeld op 16, 17, 18, 23, 24 en 25 september bij
Ahrend aan de Hoge Vonderstaat 49 in Sint-Oedenrode. Op vrijdag en zaterdag begint de voorstelling om 19.30 uur en op de zondagen om 14.30 uur.