Na enige dwang kreeg Godmother Camilla Tagliata de sleutel overhandigd van Ahrend-medewerker Hans Heunks.
Na enige dwang kreeg Godmother Camilla Tagliata de sleutel overhandigd van Ahrend-medewerker Hans Heunks.

'The Godmother' bij de Ahrend

Cultuur

Sint-Oedenrode - Godmother Camilla Tagliata heeft de afgelopen maanden gezocht naar een geschikte locatie voor het jubileumstuk van het jubileumstuk van 't Roois Theater. Al snel bleek de beste locatie ergens op het Ahrend terrein te zijn, net achter de oude ingang aan het einde van de Hoge Vonderstraat.

Camilla heeft met haar charmes Peter Veer, de directeur van Ahrend, benaderd om hun bedrijventerrein ter beschikking te stellen. Haar, aan afpersing grenzende, kwaliteiten hebben ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk is gezwicht.

Bij de Ahrend is op 16, 17, 18, 23, 24 en 25 september de voorstelling 'The Godmother' te bewonderen. Met dit komische maffiastuk viert 't Roois Theater haar 60-jarige verjaardag. Peter Veer zegt hierover: "De vraag om mee te werken aan de realisatie van deze Maffia-getinte jubileumuitvoering wekte in eerste instantie een negatief beeld op, maar mede dankzij de argumenten en de overredingskracht van Camilla Tagliata werd ik me ervan bewust dat dit in vroegere jaren natuurlijk niet anders is geweest in de Rooise gemeenschap, met de invloedrijke Rooise familie Van de Kamp. "La cosa nostra" maar ook "Onore i respetti" waren toen ook aan de orde van de dag. Veel plezier en succes gewenst."