Het team van Jumbo Sint-Oedenrode
Het team van Jumbo Sint-Oedenrode

Jumbo na verbouwing weer helemaal 2016

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Uw boodschappen al tijdens het winkelen in uw tas stoppen. Binnenkort kan en mag dat bij Jumbo Sint Oedenrode. Na de verbouwing, van 31 mei tot 15 juni, kunt u uw boodschappen zelf scannen. Dat scheelt u tijd en bovendien hebt u de boodschappen maar één keer meer in de hand.

"Alles wordt vernieuwd, alleen de mensen niet, die blijven gelukkig hetzelfde", vertelt filiaalmanager Tommy Grubben. Aan de hand van een tekening legt hij uit dat de klanten meteen na binnenkomst worden ontvangen in een ruime bloemen & plantencorner met servicebalie. "De ingang van de supermarkt komt wat verder naar achteren dan dat nu nog is. Daar begint dan het grote versplein, dat wordt ons paradepaardje", zo gaat Tommy verder. "Er komt veel ruimte voor dagverse producten zoals groenten en fruit en de vleesafdeling wordt zelfs uitgebreid met een grill-afdeling. Daar worden vlees en kip vers gegrild".

Tijdens de verbouwing die twee weken gaat duren is de supermarkt gesloten. In die periode kunnen de klanten terecht bij de twee Jumbowinkels in Schijndel. Maar vanaf woensdag 15 juni, staat het team van de Jumbo Sint-Oedenrode weer helemaal klaar voor haar klanten. "Het zal zeker de eerste week enorm wennen zijn voor iedereen, maar ons team zal dan tijd vrij maken om de klanten wegwijs te maken in de nieuwe winkel en te helpen bij het scannen van de boodschappen. Want ook in de nieuwe winkel is ons streven om 100% tevreden klanten te hebben", zo sluit Tommy af terwijl hij de tekening dichtvouwt.