Afbeelding

Inloopavonden over sport

Algemeen

Sint-Oedenrode - De gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode houden begin juni drie inloopavonden voor  bestuurders van sportverenigingen in hun gemeenten. De inloopavonden moeten een goed beeld opleveren van de mening en ideeën over sportbeleid van de sportverenigingen.

De gemeenten willen graag weten hoe sportverenigingen denken over de rol van de gemeente, de rol van de buurtsportcoach en sportstimulering.
En over sport en bewegen in de openbare ruimte, over belangenbehartiging van sport(verenigingen) in Meierijstad en de maatschappelijk rol van de vitale vereniging. De uitkomsten van de bijeenkomsten worden gebruikt voor het sportbeleid van de nieuwe gemeente Meierijstad.

De inloopavonden zijn op:

  • Maandag 6 juni, gemeentehuis Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode
  • Dinsdag 7 juni, 't Cafe De Sporthal, Bunderstraat 6 in Schijndel
  • Woensdag 8 juni, gemeentehuis Stadhuisplein 1 in Veghel

Sportbestuurders kunnen tussen 18.30 en 20.30 uur binnenlopen en zijn niet gebonden aan de gemeente waarin de sportvereniging gevestigd is.

De bijeenkomsten worden georganiseerd door Kenniscentrum Sport, landelijk kenniscentrum voor de sport- en beweegsector uit Ede. De gemeente heeft Kenniscentrum Sport ook gevraagd om de uitkomsten te bundelen en aan te bieden aan de gemeente.