Afbeelding

Kamperen met camper of caravan is populair

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Kamperen is van alle tijden. Dat klopt, al jaren trekken Nederlanders er op uit, maar de laatste jaren zit kamperen met caravan of camper weer in de lift. Van Uden caravans weet daar als geen ander op in te spelen.

De drukke tijd is inmiddels volop aangebroken voor het bekende Rooise bedrijf. Doorgewinterde toeristen, maar ook vakantiegangers in spe rijden af en aan. Om een reparatie te laten plaatsvinden aan camper of caravan, of om een dergelijk vakantiehuis op wielen te kopen of te huren. Want dat kan allemaal bij Van Uden caravans.

Twee echte trekpleisters en daarom ook 'eyecatchers' zijn de buscamper van Bürstner en de lichtgewicht Springline caravan. Beide modellen zijn zeer exclusief. Slechts enkele zaken in Nederland mogen deze modellen verkopen. Dat geeft aan hoe hoog Van Uden caravans staat aangeschreven. De buscampers zijn erg in trek, omdat het modellen zijn die wendbaar en niet te groot van formaat. Veel mensen vinden een kleiner model vaak genoeg om er mee op uit te trekken. Toch interesse in een ander model? Dat kan uiteraard ook. Van Uden caravans heeft zowel nieuwe als gebruikte modellen te koop in allerlei soorten en maten.
Dat is ook op het gebied van caravans zo. Maar zoals gezegd springt de Springline er het meest uit op dit moment. Dit lichtgewicht model kan ook achter de wat lichtere auto gehangen worden en dat maakt hem voor iedereen toegankelijk. Je bent vast benieuwd geworden?!
Loop eens binnen in de prachtige showroom van Van Uden caravans: Jan Tinbergenlaan 6, Sint-Oedenrode. www.vanudencaravans.nl

De buscamper van Bürstner